Incl. BTW Excl. BTW

Zaalverhuur

Op zoek naar de perfecte locatie voor intieme feestjes tot 50 personen? Uw zoektocht eindigt hier! Onze exclusieve zaalverhuur biedt de ideale setting voor diverse evenementen, van verjaardagen tot jubilea en babyshowers.

Wat maakt onze zaalverhuur uniek? Allereerst, de knusse en intieme sfeer, perfect voor kleinere groepen. Onze zaal beschikt over een eigen bar, waardoor u zonder zorgen kunt proosten op speciale momenten. Bovendien kunnen wij ook de dranken voor uw evenement verzorgen, tegen prijzen die op onze website vermeld staan. Dat betekent minder gedoe en meer tijd om te genieten!

Gelegen op een handige locatie, is onze zaal gemakkelijk bereikbaar voor uw gasten. Met betaalbare tarieven en flexibele boekingsopties, kunt u uw budget effectief beheren zonder in te boeten op kwaliteit.

Maak van uw volgende feest een onvergetelijke ervaring in onze speciale zaal met eigen bar. Neem vandaag nog contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en te reserveren. Wij streven ernaar om speciale herinneringen te creëren en uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Reserveer nu en bereid u voor op een feest dat de verwachtingen zal overtreffen!

 

Vraag offerte aan