Over ons

Nu ook Catering en Foodstands!

"Twijfel is de kiem van het gelijk." -Alexander Pola.

En ook wij twijfelde even: Borduren wij door op het oude succes van de partyverhuur in Leiden HetGemakVan of starten we geheel nieuw onder de naam "JorisBellen.nl"?

"Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst" is wat ons betreft een compleet leugen want dat is namelijk waar HetGemakVan zo goed in is: Het regelen van feesten, partijen, bruiloften, catering, evenementen, geluid, licht, bbq's...noem het maar op.

Een groot of klein evenement, een luxe of low budget bruiloft, een gecompliceerd bedrijfsfeest geven of simpele verjaardag vieren. Zolang jij maar op zoek bent naar het huren van glazen, tapinstallaties, tafels en stoelen: "FF Joris bellen" of in dit geval: Partyverhuur HetGemakVan.

Het aanleveren en retour halen van partymaterialen, feestartikelen en verhuurspullen is voor ons een walk in the park. Zeker als dit voor een feest of evenement in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en nabij gelegen plaatsen als Katwijk, Noordwijk of Valkenburg is.

In de basis hebben wij barkrukken, klapstoelen, glaswerk, tapinstallaties, klaptafels, bestek, terrasheaters en partytenten om te huren.

En dat huurt heel gemakkelijk: Jij selecteerd de gewenste huurmaterialen en huurperiode en wij komen het op de afgesproken tijd brengen.

Je geeft je feestje en daarna halen wij de partymaterialen weer op. Wel zo gemakkelijk.

En heb je geen zin om af te wassen? Dan doen wij dat voor je.

Natuurlijk gebruiken wij onze ervaring om je bestelling even door te lopen. Huur je 100 kopjes en schoteltjes, maar geen theelepeltjes dan nemen wij even contact met je op. Vergeet je een spoelset of koolzuurfles bij je tapinstallatie dan bellen we je even.

Bij het huren van een rode loper zijn ook afzetpalen vaak gewenst en bij het huren van een terrasheater of bbq is een gasfles vaak erg handig. Wij letten er op.

Partyverhuur HetGemakVan, alles vanaf één adres: Naast onze verhuurspullen bieden wij een assortiment slijterij artikelen zoals bier, wijn, frisdranken en gedistilleerd. Je vind hier de bekende merken zoals Bacardi Rum, Smirnoff Wodka, Heineken bier en Coca Cola.

En die oude regel van Wijnhandel Jan Toet, die hanteren wij op dranken nog steeds: Ongeopende flessen en bierfusten mogen kosteloos retour.

Als uitbreiding op onze partyverhuur zijn wij tevens gespecialiseerd in het organiseren van BBQ evenementen, het leveren van foodstands, catering en partytenten.

En met ons aanbod "feesthandjes" regelen wij ook de kok, de DJ, de pianist, de artiest en de bediening. Dat is maatwerk. Voor maatwerk adviseren wij echter wel: FF JorisBellen!

Samen bespreken wij dan de mogelijkheden en zullen wij je adviseren wat wel en wat niet raadzaam is op je catering, evenement of bruiloft.

Weten wij eenmaal jullie budget, tijdstip en duur dan nemen wij het feest als het ware van je over en maken er een succes van.

Die goede resultaten hebben wij al geboekt in het verleden en wij garanderen ze voor de toekomst!