Incl. BTW Excl. BTW

Stroomhaspel

5,25

Incl. BTW

In Winkelwagen

Omschrijving

Maak jouw evenement praktisch en veilig met de Stroomhaspels van Partyverhuur HetGemakVan in Leiden! Onze stroomhaspels zijn essentiële accessoires voor elk evenement, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of outdoor bijeenkomst.

Onze stroomhaspels zijn ontworpen voor gemak en flexibiliteit. Elke stroomhaspel is uitgerust met maar liefst vier geaarde stopcontacten, waardoor je eenvoudig meerdere apparaten en elektrische apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten. Of het nu gaat om verlichting, geluidsinstallaties, cateringapparatuur of andere elektronische apparaten, onze stroomhaspels bieden de nodige stroomvoorziening voor een soepel verloop van jouw evenement.

Een van de belangrijkste voordelen van onze stroomhaspels is dat ze op een handige haspel zijn gemonteerd, waardoor je snel en gemakkelijk de benodigde lengte kabel kunt afrollen en terugrollen. Dit zorgt voor een opgeruimde en veilige omgeving, waarbij struikelgevaar en ongewenste wirwar van kabels worden geminimaliseerd.

Bovendien zijn onze stroomhaspels geaard, wat zorgt voor extra veiligheid bij het gebruik van elektrische apparaten. Dit vermindert het risico op elektrische schokken en zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening tijdens jouw evenement.

Of je nu een outdoor evenement organiseert waar stroomvoorziening op verschillende locaties nodig is, of gewoon extra stopcontacten nodig hebt voor jouw feestlocatie, onze stroomhaspels zijn de ideale oplossing voor jouw elektrische behoeften.

Bestel vandaag nog, en zorg ervoor dat jouw evenement soepel verloopt met de praktische en veilige stroomvoorziening van Partyverhuur HetGemakVan!