Incl. BTW Excl. BTW

Statafelrok voetbal gras print

7,50

Incl. BTW

In Winkelwagen

Omschrijving

Geef jouw feest een sportieve en levendige uitstraling met de Statafelrok met Gras- en Voetbalprint van Partyverhuur HetGemakVan in Leiden! Deze unieke statafelrokken brengen de sfeer van het voetbalveld naar jouw feestlocatie en voegen een speels en opwindend element toe aan de setting.

Onze Statafelrok met Gras- en Voetbalprint is speciaal ontworpen om perfect om standaard statafels te passen, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Of het nu gaat om een voetbalfeest, een sportevenement of een verjaardagsviering voor een voetbalfan, deze statafelrokken creëren een gezellige en feestelijke sfeer die jouw gasten zal aanspreken.

Met hun levendige gras- en voetbalprint zijn deze statafelrokken een geweldige toevoeging aan elke voetbalgerelateerde bijeenkomst. Ze brengen de energie en opwinding van het voetbalveld naar jouw feestruimte en zorgen voor een unieke en feestelijke ambiance die jouw gasten zal verrassen en inspireren.

Laat jouw feestruimte tot leven komen met onze Statafelrok met Gras- en Voetbalprint en geniet van een sportieve en opwindende sfeer die perfect is voor elke voetbalfan!