Incl. BTW Excl. BTW

opzetten en afbreken

Aantal:
5 dagen  60,00
Incl. BTW
4 dagen  40,00
Incl. BTW
In Winkelwagen

Omschrijving

Ontdek het gemak van onze professionele op- en afbouwservice voor tenten bij Partyverhuur HetGemakVan in Leiden! Wij begrijpen dat het opzetten en afbreken van een tent een tijdrovende en soms ingewikkelde taak kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreide service aan om deze zorgen uit handen te nemen.

Ons ervaren team staat klaar om de tent van jouw keuze snel en efficiënt op te zetten, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, tuinfeest, bedrijfsevenement of festival, wij zorgen ervoor dat jouw tent perfect wordt opgebouwd volgens jouw wensen en specificaties.

Na afloop van het evenement zorgen wij ook voor een vlotte afbouw, zodat je niet hoeft te stressen over het demonteren en opruimen van de tent. Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgebroken en opgeruimd, zodat jij zonder zorgen kunt nagenieten van een geslaagd evenement.

Kies voor gemak en gemoedsrust met onze op- en afbouwservice voor tenten bij Partyverhuur HetGemakVan. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement tot in de puntjes te laten verzorgen!