Incl. BTW Excl. BTW

Bali schaal klein 12x12

0,50

Incl. BTW

In Winkelwagen

Omschrijving

Voeg wat toe aan jouw tafelsetting met de Bali Schaal Hoog van 12x12x6.5cm van Partyverhuur HetGemakVan in Leiden! Deze prachtige schaal biedt niet alleen een stijlvolle manier om gerechten te presenteren, maar is ook perfect geschikt voor diverse andere toepassingen.

Met zijn compacte afmetingen van 12x12x6.5cm is deze schaal ideaal voor het serveren van kleine gerechten, zoals voorgerechten, bijgerechten, of dips en sauzen. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als een decoratief element, bijvoorbeeld voor het presenteren van kleine bloemstukken of als een schattige opslagoptie voor kleine accessoires.

Of je nu een intiem diner, een cocktailfeestje of een tuinpicknick organiseert, de Bali Schaal Hoog voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid. Combineer het met ons assortiment glaswerk, bestek en servies voor een prachtig gedekte tafel die jouw gasten zal betoveren.

Voeg een vleugje klasse toe aan jouw evenement en huur vandaag nog de Bali Schaal Hoog voor een onvergetelijke ervaring!