(

Uw winkelwagen is leeg.

0 artikelen - € 0,00
)

Verzendmethoden

Bezorgen door PostNL

Wanneer u GÉÉN artikelen besteld uit de categorie "Partyverhuur", kunt u gebruik maken van de optie: Bezorgen door Post.NL. Wij brengen u hiervoor een bedrag vanaf € 7,95 per afleveradres in rekening. De bestelling zal zoveel mogelijk in één doos, en naar gelang onze voorraad binnen twee werkdagen en met een maximum van één week verzonden worden.

Het voordeel voor Post.NL te kiezen is dat u, indien gewenst, uw bestelling kunt volgen via Track and Trace. Wanneer er op het bezorgadres niemand aanwezig is, zal er een kaartje met 1e poging in de bus worden gedaan. De volgende werkdag wordt het pakket opnieuw aangeboden. Is er dan nogmaals niemand aanwezig dan zal het pakket de volgende werkdag na 13:00 uur klaarliggen om af te halen bij een postagentschap bij het afleveradres in de buurt. Te allen tijde zal er om een handtekening voor ontvangst worden gevraagd. Vanwege de werkwijze van Post.NL is deze optie uitermate geschikt voor het laten bezorgen van partijen aan particuliere ontvangers.

Wilt u uw kerst- en relatiegeschenken door ons naar een groter aantal afleveradressen verzenden, dan bestaat de mogelijkheid hiervan een lijst in PDF-formaat, Word of Excel aan te leveren. Wij zullen deze gegevens dan invoeren in Parcelware, het softwareprogramma van PostNL. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

DPD Business to Business

Wanneer  u geen artikelen besteld uit de categorie "Partyverhuur", kunt u gebruik maken van de optie: Bezorgen door DPD. Wij brengen hiervoor een bedrag van € 7,95 per afleveradres in rekening, ongeacht het aantal flessen dat u besteld. De bestelling zal zoveel mogelijk in één doos, en naar gelang onze voorraad binnen twee werkdagen en met een maximum van één week verzonden worden.

Daar DPD gespecialiseerd is in het bezorgen van paketten aan bedrijven, adviseren wij u voor deze optie te kiezen wanneer het bezorgadres een bedrijf betreft. Het pakket zal dan aangeboden worden op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. De mogelijkheid dat er dan niemand 'thuis' is achtten wij als zeer gering.

Wilt u uw kerst- en relatiegeschenken door ons naar een groter aantal afleveradressen verzenden, dan bestaat de mogelijkheid hiervan een lijst in PDF-formaat, Word of Excel aan te leveren. Wij zullen deze gegevens dan invoeren bij DPD. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen.

Vinologix Speciale flessenpost

Wij hebben gekozen voor de verpakkingen van Vinologix daar deze vanwege de dubbelwandige dozen het beste geschikt zijn voor het verzenden van kwetsbare producten zoals flessen. Wij maken gebruik van dozen in de volgende formaten: 1 Vaks, 3 vaks, 6 vaks, 12 vaks en 18 vaks. Uw bestelling zullen wij zoveel mogelijk in één doos verpakken.

Mocht het aantal flessen die u besteld niet overeekomen met de  doosinhoud, geen probleem. Onze verpakkings-afdeling vind altijd een creatieve oplossing met als uitgangspunt de producten zoveel mogelijk te beschermen. Mocht ondanks bovenstaande uw product  toch nog beschadigd aankomen, dan adviseren wij haar niet te accepteren en deze aan de desbetreffende vervoerder direct retour te geven. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk (kosteloos) overgaan tot het opnieuw verzenden van uw bestelling.