(

Uw winkelwagen is leeg.

0 artikelen - € 0,00
)
Moderne Statafelrok Stretch met ballon print

Statafelrokken Huren

De moderne partyrokken van Partyverhuur Leiden HetGemakVan passen perfect om onze statafels. Trek deze eerst om de statafel voordat u deze uitklapt. Zo wordt het geheel in één keer goed strak getrokken. Naast de statafelrokken kunt u losse tops bestellen om zo verschillende kleurcombinaties mogelijk te maken.

Statafelrokken geven een extra moderne uitstraling aan de statafels en hebben de perfecte pasmaat. Wij hebben statafelrokken te huur in de kleur zwart en de uitvoering modern. Daarnaast beschikken wij nog over een serie statafelrokken in het type klassiek waarbij ook de kleur zwart naast nog diverse andere kleuren statafelrokken te huur zijn. Omdat deze statafelrok de perfecte pasmaat heeft van onze statafels en wij hierin een leuke aanbieding hebben, adviseren wij je de statafelrok in combinatie met een statafel te huren. Zo ben je verzekerd van een goed setje dat perfect op elkaar is afgestemt.

Statafelrokken verhuur in verschillende kleuren
Je kunt ervoor kiezen alle stafelrokken in één kleur te huren of gebruik te maken van de verschillende kleuren statafelrokken om zo de kleurcombinatie te maken die voor jouw feest of evenement de uitstraling genereerd die je wenst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het huren van statafelrokken in jullie clubkleuren. Een statafelrok geeft altijd de juiste uitstraling mee en is zowel binnen als buiten op jouw party te gebruiken.

Verhuur van statafelrokken
Partyverhuur HetGemakVan richt zich uiteraard niet alleen op statafelrokken. Ook statafels inclusief statafelrokken, losse hangtafels, koelkasten en terrasheaters behoren tot ons vaste verhuurassortiment. Neem gerust een kijkje op ons uitgebreide verhuursite en ontdek al onze partymaterialen die wij verhuren.
Met het huren van statafelrokken en overige verhuurmaterialen weet je dat het bij Partyverhuur HetGemakVan in Leiden en omgeving goed geregeld is.

Beschikbaarheid: 

Direct leverbaar

Kleur: 
Wit met ballon print
Huurperiode: 
3 dagen
Levering: 
€ 7,98