(

Uw winkelwagen is leeg.

0 artikelen - € 0,00
)
Tentenverhuur: 
Partyverhuur: 
Binnenmaat: 6 x 6 meter

Pagodetenten huren? Feesttenten huren?
Partyverhuur Leiden HetGemakVan!

De totale oppervlakte van deze feesttent is 36 vierkante meter. Wanneer u met statafels werkt rekent u 1m² per persoon. Wanneer u tevens meubilair wilt plaatsen (stoelen/tafels) rekent u 1,5m² per persoon.

OPBOUWEN EN AFBREKEN:
De Professionele Pagodetenten worden uitsluitend door ons opgebouwd en afgebroken. De meerprijs per tent is € 60,-- voor het opbouwen en € 40,-- voor het afbreken.

ZEIL SPECIFICATIES:
Gecoate PVC/PES doek van 650 gr/m² M2 brandattest (Franse en Europese brandveiligheidsnorm) Alle naden zijn thermisch gelast voor optimale waterdichtheid. Alle ramen zijn hoogfrequent gelast. Extra opspanpunten binnenin het dak zorgen voor optimale dakspanning

MOGELIJKHEDEN:
Voor het koppelen van meerdere tenten en afvoeren van regenwater is er een tentgoot beschikbaar. Deze kan ook tussen tent en huis gebruikt worden. Stalen grondprofielen die onderaan de zijzeilen bevestigd worden houden ook bij wind de partytent strak.

VERZEKERING:
Wilt u er op letten dat de pagodetenten en accessoires tijdens uw bezit niet zijn verzekerd. Hier dient u zelf zorg voor te dragen. Eventuele transport-, brand- en stormschade komen ook voor rekening van huurder. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Beschikbaarheid: 

Direct leverbaar

Lengte: 
6 meter
Breedte: 
6 meter
Hoogte: 
240 cm. Doorloophoogte
Kleur: 
Wit
Aantal personen: 
Maximaal 45
Huurperiode: 
Op afspraak
€ 219,00