(

Uw winkelwagen is leeg.

0 artikelen - € 0,00
)
DJ set

Geluidsinstallatie Huren
DJ-Set | Sprekersgestoelte

Wilt u een speech houden aan genodigden en ondersteund worden met wat background muziek. Of wil je voluit knallen op een feest tot 150 personenen. Deze multifunctionele DJ Set of Sprekersgestoelte is een geluidsinstallatie die alles aan kan. Vanwege de compleetheid van deze geluidsset wordt een kraakhelder geluid weergegeven, zowel als er door de microfoon gesproken wordt alswel wanneer de muziek net een tandje hoger gezet wordt dan voor de buren wenselijk is.

De subwoofer heeft een vermogen tot 1000 watt en ondersteund iedere beat of strijkorkest met loepzuivere weergave. De 2 luidsprekers van 300 watt brengen ieder geluid tot achter in de zaal, terrein of partytent in optimaal stereo. De microfoon pikt alles op wat erdoorheen gesproken wordt. Door het ingebouwde mengpaneel stel je de geluidssterkte eenvoudig in of mix je met gemak de ene hit met de andere.

Heb je dus een feestje of presentatie dan is deze geluidsset ideaal! En hij slikt alles: CD's, Mp3, USB en zelfs je laptop kun je met de bijgeleverde kabels aansluiten. Alles wordt geleverd met de juiste bekabeling, microfoonstandaard en 2 standaards voor de stereo boksen. En vanwege de handige opbergboks neemt hij voor en na het evenement maar weinig ruimte in beslag.

In totaal bestaat deze complete geluidsinstallatie uit:

1 x Skytec  Mixer met Dubbele CD-speler, Dubbele Usb speler 

1 x SkyTec SMWBA18 Actieve Bi-amp subwoofer 18" 1000 watt

2 x SkyTec SL12 PA Luidspreker 12" 300W

2 x Luidspreker standaard

1 x Microfoon met Standaard

Wil je een sprekersgestoelte huren, een Dj-Set inhuren of voor het huren van een Geluidsset, dan ben je bij Partyverhuur Leiden HetGemakVan aan het juiste adres. En mocht het allemaal te technisch voor je worden, dan helpen we even met instellen en aanwijzen van de juiste posities voor de meegeleverde materialen.

Borg: € 150,-- welke als "statiegeld" op de offerte of factuur wordt omschreven!

Beschikbaarheid: 

Direct leverbaar

Aantal personen: 
Tot max 150 personen
Huurperiode: 
3 dagen voor de genoemde prijs
Levering: 
€ 99,00