(

Uw winkelwagen is leeg.

0 artikelen - € 0,00
)
Kunststof Bierpul

Glazen huren, Glaswerk verhuur

Bierpullen huren van kunststof is ideaal daar deze nagenoeg onbreekbaar zijn. Met een inhoud van een half liter staan uw gasten niet snel droog en zorgen zo indirect voor een stukje extra sfeer op uw feest.

Kunsstof Bierpullen of glazen in het algemeen hoef je niet te kort te komen met het ruime aanbod van Partyverhuur Leiden HetGemakVan. Wij verhuren glazen in diverse soorten en maten voor zowel de standaard evenementen alswel voor een een luxe diner. En voor de prijs hoef je het niet te laten een glaskorf extra te bestellen. Over het algemeen worden de glazen per 25 stuks geleverd en zijn al onze glaskratten stapelbaar. Wel zo handig voor het vervoeren, opslaan en wassen van het glaswerk.

Glasverhuur in diverse soorten
En of het nu gaat om het huren van bierglazen, wijnglazen, champagneflûtes of longdrinkglazen al het glaswerk is op elkaar afgestemd en voor ieder feest, bruiloft, party of evenement inzetbaar. Kom je dus zelf glazen te kort huur dan een partij extra glazen in zodat ook jouw feest het stempel: "Geslaagd!" krijgt. Met het glaswerk van Partyverhuur Leiden HetGemakVan hoef je dus nooit een bierglas, wijnglas, longdrinkglas of Champagneglas te kort te komen.

Kunststof Bierpullen huren en meer
Naast de verhuur van glaswerk kun je natuurlijk ook ander partymaterialen huren zoals kopjes, schoteltjes, koffiezetapparaten en koelkasten. Neem dus gerust een kijkje op onze site en selecteer de door jou gewenste partymaterialen en partyartikelen. Met het huren van glaswerk, glazen en overige verhuurmaterialen weet je dat het bij Partyverhuur HetGemakVan in Leiden en omgeving goed geregeld is.

Beschikbaarheid: 

Direct leverbaar

Inhoud: 
0.5 Liter
Huurperiode: 
3 dagen
Levering: 
€ 0,40